Još novih načina za vezivanje marami i ešarpi!


Ešarpe zimi – Još jedna funkcija jeste da ugreje, lako služe kao zamene za šal u hladnim danima. Zimi se mogu samo prebaciti preko ramena, a krajevi sakriti ispod revera kaputa ili jakni. Tako jedna lepa ešarpa može razbiti monotomiju zimskih, tamnih boja.

Arafatke,retro fazon – Lepo idu uz patike i kraću jaknu. Odišu nekim retro, opuštenim fazonom. Takođe fino izgledaju uz teksas i uz suknje do kolena, samo je bitno ukombinovati boje.

Pamučne ešarpe sa čvorovima – Na oba kraja napravite čvor i samo prebacite preko ramena i ostavite da padaju an prednjoj strani. Lepo izgledaju sa tanjim džemperom i farmerkama.

Marama kao zamena za šal – To je zapravo najjednostavniji način.Postoje one duge svilene marame raznih šara.Savršene su za proleće ili jesen sa cvetnim printom. Njih možete samo ostaviti da padaju uz ramena, ali i zabaciti jedan kraj iza leđa. Ostavlja utisak romatičnog izgleda.

Džipsi marame – Prekrijte čelo i obuhvatite celu kosu. Lepo pristaje i na dugoj kosi a i na tzv.muškim frizurama.

Holivudske – Uzmite neutralne svilene marame i stavite je na glavu i krajeve zabacite iza leđa, ne zaboravite naočare za sunce. Maramu možete da savijte u široku traku i vežite je malo iznad čela. Ili vežite na potiljku, ali pritom ne zaboravite da malo podignete kosu na temenu.

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

Pogledajte obavezno i ovaj video na kome možete naći još načina za vezivanje marami i ešarpi.

Izvor: shop.zenskekrpice.com

1 thoughts on “Još novih načina za vezivanje marami i ešarpi!

Postavi komentar